اردیبهشت 4, 1404 10:26
دریافت اپلیکیشن

خدمات موجود شهر

اَماکن مذهبی: ازآن جایی که نوجین شهری مذهبی می باشد، دارای مساجد متعددی است و همواره از برکات وجودی امامزاده سید نظام الدین کسب فیض کرده است.
نسب شریف این امامزاده بزرگوار با یک واسطه به امام سجاد )ع( منتهی می شود. امامزاده نظام الدین ابن حسین االصغر )مدفون درگردنه کوه اردالن نیشابور( ابن امام زین العابدین )ع(، بقعه این امامزاده در ۴ کیلومتری شهر نوجین واقع شده است. ساختمان این امامزاده به سبک معماری جدید با ۱۵۰ مترمربع زیربنا دارای گنبد و ضریح، داخل حرم آجر سه سانتی وآیینه کاری می باشد؛ و همچنین دارای فضای سبز، سرویس بهداشتی و پارک بازی می باشد.. گفتنی است که قبرستان و گلزار30 تن ازشهدای هشت سال دفاع مقدس و2 شهید مدافع حرم این دیار نیز در همین مکان می باشد.

 ورزش: بیشترین رشته ای که مورد توجه قرار گرفته است فوتبال است. که بدلیل عدم وجود زمین چمن استاندارد فعال بصورت فوتسال در زمین چمن مصنوعی و سالن
ورزشی انجام میشود . رشته بعدی والیبال است که هم اقایان و بانوان فعال دراین رشته می باشند . در زمینه ورزش های حرفه ای و قهرمانی باید به سراغ ورزش های رزمی مانند کاراته و وشو برویم که همواره نوجوانان و جوانان نوجینی در این زمینه در سطوح
کشوری و ملی افتخارآفرینی کرده اند.
 مراکز آموزشی و تربیتی:
مدارس:نوجین دارای دو دبستان ابتدایی شهید پناهی و عصمتیه، دو دبیرستان دوره اول با نام های شهید چمران و نرجس،دو دبیرستان دوره دوم با نام های باقرالعلوم و پیام می باشد که وظیفه مقدس تعلیم وتعلم را برعهده گرفته اند تا بتوانند قشری تحصیل کرده به جامعه تحویل دهند.
 کتابخانه: سال 1389 بود که اولین کتابخانه عمومی نوجین با نام کتابخانه نیایش تاسیس شد.این کتابخانه که در زمینی به مساحت 500 مترمربع احداث شده است و دارای زیربنای 400 متر مربع می باشد. 7000 جلد کتاب موجود در این کتابخانه براساس رده بندی دهدهی دیوئی)DDC)، که شامل موضاعات مرجع:
.1کلیات .2فلسفه و روانشناسی .3دین .4اجتماع .5زبان .6علوم .7فنون .8هنر،سرگرمی
و ورزش.9ادبیات .10تاریخ و جغرافیا دسته بندی شده است.سالن مطالعه اقایان ،سالن مطالعه بانوان و سالن مخصوص کودک و نوجوان در این کتابخانه تعبیه شده است.این کتابخانه در حال حاضر بیش از 1000عضو فعال دارد.در سال 1391 نیز کانون فرهنگی هنری علویون وابسته به مسجد امام جعفر صادق)ع( نیز کتابخانه کوچکتری را با 700عنوان کتاب تاسیس کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

بازدیدها: 9