عسل : دشت زار های نوجین را درختان کنار پر کرده اند ،که محل بسیار مناسبی برای تولید عسل طبیعی دراختیار زنبورعسل می گذارد و یکی از مرغوب ترین عسل ها یعنی عسل کنار را تولید میکند.
خرما: خرما در نوجین بر دو نوع است.خرمای زاهدی)قصب( و خرمای سیاه که آن هم دارای انواع متفاوتی می باشد .
ترشی لیجین: از آن جایی که نوجین یکی از مناطق لگجین(لیجین) خیز است ،ازآنترشی تهیه میکنند.
نان محلی : نوجین دارای یک نوع نان محلی به نام نان تیری و یک نوع نان ضخیمبه نام گرده است.
خوراکی های سنتی: از غذاهای سنتی می توان به آش دوغ با ، لَلَک و نوعی نان مخصوص به نام » ِگرده « اشاره کرد.نان محلی نوجین ،نان تیری نام دارد که اصالت آن متعلق به ایل بزرگ قشقایی است.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *